Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 13:15 951 2

Томас Мюлер е с коронавирус

  • мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • коронавирус-
  • тест

Звездата на Байерн Мюнхен е дал положителна проба за вируса

Томас Мюлер е с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Байерн Мюнхен Томас Мюлер е дал положителна проба за коронавирус. Универсалният футболист веднага е поставен под карантина, като ще пропусне следващите няколко мача на своя тим.

Мюлер е дал положителната проба след мача с египетския Ал Ахли от Световното клубно първенство. Заради заболяването си офанзивният играч ще пропусне финала на надпреварата срещу Тигрес днес, както и предстоящите мачове от Бундеслигата.

Диагнозата също така поставя под съмнение участието на Мюлер в мача срещу Лацио от осминафиналите на Шампионска лига срещу Лацио. Срещата е на 24 февруари.

Това е сериозен проблем за Ханзи Флик, който не може да разчита на Хави Мартинес и Леон Горецка, които също са с коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Меркел

    1 1 Отговор
    Аууу горкият. Че е и в рисковата възрастова група вече
  • 2 Гого

    0 1 Отговор
    То май и аЗ