Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 11:45 1 504 1

Херо: Нито за миг не се поколебах да се обадя на Камбуров

  • камбуров-
  • обаждане-
  • херо-
  • берое-
  • рекорд-
  • цска 1948

"Убеден съм, че ще постигне рекорда още сега, докато завърши шампионатът", заяви наставникът на Берое

Херо: Нито за миг не се поколебах да се обадя на Камбуров - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров вярва, че централният нападател ще вкара оставащите му 6 гола до рекорда още до края на сезона.

"Нито за миг не се поколебах да се обадя на Камбуров, след като разбрах, че напуска ЦСКА 1948 и че не е щастлив там. Убеден съм, че ще постигне рекорда още сега, докато завърши шампионатът. Няма да чакаме чак началото на следващия сезон, за да видим това върхово постижение. Ако пък случайно не го направи, ще го търпя още един сезон. Аз съм му обещал", добавя именитият специалист в предаването "Домът на футбола".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    2 0 Отговор
    Херо, това е добър ход, защото Камбура в момента просто е най-добрия нападател, и това че е на 40 г. не му пречи изобщо!

    Не е въпроса само за някакъв си рекорд, Камбура ще ти помогне да се класирате за европейските турнири, а това е по-важно за Берое.