Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 16:15 1 407 0

Ясен Петров връща Гълъбинов в националния отбор

  • гълъбинов-
  • българия-
  • повиквателна-
  • национален отбор-
  • квалификации-
  • среща-
  • петров

Новият селекционер на "лъвовете" е пътувал до Италия и се е срещнал с тарана

Ясен Петров връща Гълъбинов в националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по футбол ще атакува Швейцария и Италия в първите си две световни квалификации със 192-сантиметров исполин. Става въпрос за централния нападател Андрей Гълъбинов, който е в елитния италиански Специя. Новият селекционер Ясен Петров не само е поканил тарана в представителния ни тим, но и се е срещнал с него, пише "Блиц". Ясен е бил в Италия, където е разговарял и видял с наши играчи, подвизаващи се в местни отбори.

Гълъбинов твърдо ще бъде в състава, а даже е гласен и за титуляр, стига да не получи контузия. Първото ни изпитание по пътя към Мондиал 2022 в Катар е срещу швейцарците в София на 25 март. Само няколко дни след това - на 28 март, имаме още по-тежък мач на родна земя. Тогава играем с Италия. На 31 март пък нашите гостуват в Белфаст на Северна Ирландия.

Треньорът е наблюдавал и тренировка на Валентин Антов в Болоня. Той се надявал бранителят на ЦСКА колкото се може по-скоро да дебютира в италианския елит, за да разчита и на него в първите три световни квалификации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА