24 Декември, 2012 14:22 2 288 1

Вуцов: Пламен Гетов е завършен неможач!

  • вуцов-
  • левски-
  • цска-
  • славия-
  • реплики-
  • лудогорец-
  • ганчев-
  • литекс-
  • домусчиев
Вуцов: Пламен Гетов е завършен неможач! - 1
Снимка: БГНЕС

Остри реплики се отправиха по оста Славия - Лудогорец. Старши-треньорът на "белите" Велислав Вуцов нарече  легендата на българския футбол Пламен Гетов, който сега работи в школата на "орлите" - "завършен неможач". Причина за нападката са острите реплики от страна на бившия футболист към Иван Вуцов. 

„За Пламен Гетов ще кажа: не мога да простя на хора, които тук има едно лице, там друго. Ако говорим за лицемерие в българския футбол, Пламен Гетов е най-големият лицемер, човек нечестен и непочтен. Готов съм да застана зад думите си и да отговарям за тях. Болно ми е, защото той написа, че баща ми е виновен за провалената му кариера. Това е ужасно гадно и подло за един човек, който му е помогнал. Знам кой го направи играч, заложи името си и въпреки натиска го извика в националния. Взе го на световното в Мексико въпреки че бе контузен, а се правеше на здрав. Тогава натискаха баща ми да взима играчи от пловдивските отбори в националния - няма да казвам имена, за да не ги обидя, но той избра Гетов. После му помогна да отиде в Португалия, за може после да се върне в Левски и ЦСКА Ако той е един грам, един процент почтен, ще излезе и ще се извини. В кариерата си като ръководител Пламен Гетов е, както аз ги наричам, завършен неможач. Може само да стои отстрани и да пуши цигарата си. Никой не го броеше за жив“, каза Вуцов пред Канал 3.

"В Ловеч Гриша Ганчев се опитваше да му измисли длъжност, за да учи децата как се бият фаулове. В Лудогорец е скаут за юношите – за първи път чувам за подобен пост. Иван Вуцов не е казал нищо срещу Кирил Домусчиев, но Пламен Гетов твърди друго. За Пламен Гетов, този усъвършенстван неможач, футболът е като китайска азбука", поясни ядосаният Вили Вуцов.a


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 toi

    1 1 Отговор
    bravo vili mnogo si prav