Last news in Fakti

15 Март, 2021 21:00 1 584 0

Шави: В Барселона има много проблеми за решаване, но Лапорта може да се справи

  • барселона-
  • проблеми-
  • избор-
  • президент-
  • лапорта-
  • шави

"Той е най-добрият президент, който съм имал", заяви легендарният халф

Шави: В Барселона има много проблеми за решаване, но Лапорта може да се справи - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният халф на Барселона Шави, който в момента е треньор в Катар, сподели първите си думи относно Барселона, след като Жоан Лапорта бе избран за президент на каталунския клуб.

"Лапорта е добър приятел. Познавам го много добре. Той ще направи най-доброто за Барса. Той е най-добрият президент, който съм имал в Барселона. Сигурен съм, че Барса ще се завърне, както по отношение на спортните резултати, така и по отношение на финансите. Има много проблеми за решаване, но Лапорта може да се справи. Аз съм в контакт с Жоан и съм много щастлив за него“, заяви Шави, който не беше казал нищо по време на предизборната кампания, оставайки извън пряката връзка, с който и да е кандидат.

"Дано Меси остане. Барселона има нужда от Меси, а Меси има нужда от Барселона. Въпрос на време е. Да видим и дано той продължи в Барса”, каза още бившият испански национал.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА