Last news in Fakti

16 Март, 2021 09:15 1 690 0

Локомотив Пловдив ще рискува Димитър Илиев срещу Лудогорец

  • илиев-
  • локомотив пловдив-
  • риск-
  • титуляр-
  • контузия-
  • лудогорец

32-годишният национал има здравословни проблеми, но ще излезе като титуляр срещу шампионите

Локомотив Пловдив ще рискува Димитър Илиев срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Футболист №1 на България за последните две години Димитър Илиев най-вероятно ще излезе като титуляр за Локомотив (Пловдив) в днешния четвъртфинал за купата на България срещу Лудогорец. Двубоят е от 18:00 часа в Разград.

32-годишният национал има здравословни проблеми и не игра в последния мач на „черно-белите“ (1:1 с Берое). Заради важността на днешната среща обаче ще бъде рискувано с пускането му в игра.

„Почивката, която получи трябва да му помогне. Лекарят ме увери, че контузията му не е нещо сериозно“, заяви треньорът на Локо (Пловдив) Александър Тунчев пред „Мач Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА