Last news in Fakti

17 Март, 2021 16:16 1 495 0

Агуеро се разсърди на съотборниците си в Манчестър Сити

  • агуеро-
  • сърдене-
  • подаване-
  • съотборници-
  • шампионска лига-
  • манчестър сити-
  • борусия мьонхенгладбах

Според аржентинеца, част от съотборниците му не му подавали умишлено

Агуеро се разсърди на съотборниците си в Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Агуеро е останал разочарован от поведението на своите съотборници по време на вчерашния реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига срещу Борусия (Мьонхенгладбах). "Гражданите" отново спечелиха с 2:0 и с общ резултат 4:0 се класираха за четвъртфиналите. Агуеро, който пропусна по-голямата част от сезона до момента заради различни здравословни проблеми, влезе в игра в 75-ата минута, когато всичко бе решено след ранни голове на Кевин Де Бройне и Илкай Гюндоган. За времето, през което бе на терена, 32-годишният аржентинец не направи нищо запомнящо се, като дори не регистрира опит за удар към вратата.

След последния съдийски сигнал Агуеро напусна терена в компанията на човек от щаба на Пеп Гуардиола, на когото разочаровано е споделил, че неговите съотборници не му подават топката, твърди ESPN. Според информациите Агуеро е бил най-ядосан на Рияд Марез, който в няколко ситуации е предпочитал да стреля, вместо да подаде към аржентинеца.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА