Last news in Fakti

19 Март, 2021 17:46 1 857 2

Лудогорец си хареса звездата на Берое

  • берое-
  • макута-
  • звезда-
  • лудогорец-
  • трансфер

Шампионите ще се опитат да привлекат Гаюс Макута

Лудогорец си хареса звездата на Берое - 1

Полузащитникът на Берое Гаюс Макута е попаднал в полезрението на Лудогорец, съобщава “Котаспорт”. Конгоанския халф играе под наем в Стара Загора и със сигурност няма да остане под Аязмото след края на настоящия сезон.

“Заралии” се отказаха от идеята да откупят правата на Макута от Спортинг (Брага), тъй като трябваше да платят приблизително 750 хиляди евро. Сумата обаче не е проблем за Лудогорец, а новият треньор Валдас Дамбраускас е останал впечатлен от играча и иска да го има в състава си.

“Орлите” са харесали футболиста още преди пристигането на Дамбраускас и се очаква да го купят.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    3 3 Отговор
    Задължително от Левски трябва да побързат и да ги изпреварят да ги вземат с бонос Минчев.Сираков да не се ослушва,а да развързва кесията.Пари имат,след като вземат,, звезди ,,на килограм....нали....

    Коментиран от #2

  • 2 РЕАЛИСТА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    ХАХАХА ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ БЕ МИМЧ ,СИРАКОВ ДА ДАДЕ ПАРИ,ХАХАХА НЕЩО НЕ СИ В ЧАС ,ПО СКОРО ДА ИЗОРЕ НИВАТА ДО КРАЙ НО ДА ДАДЕ НЕ.