Last news in Fakti

20 Март, 2021 14:25 1 582 1

Черно море не успя да пречупи Монтана

  • черно море-
  • монтана-
  • равенство-
  • сенхаджи-
  • гомеш

Двата тима завършиха наравно - 1:1

Черно море не успя да пречупи Монтана - 1
Снимка: chernomorepfc.bg

Черно море не успя да победи Монтана като гост в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Огоста" завърши при резултат 1:1. Домакините поведоха с гол на Реян Сенхаджи в средата на второто полувреме, докато "моряците" изравниха четвърт час преди края с попадение на Жозе Гомеш. Варненци могат да съжаляват за пропуснатата победа, тъй като създадоха много положения пред вратата на Благой Макенджиев, който обаче направи много силен мач и на няколко пъти спаси тима си от сигурен гол.

Монтана отправи първия точен удар в срещата в 6-ата минута. Тони Тасев опита да затрудни Георги Георгиев от разстояние, но стражът на Черно море улови.

"Моряците" отговориха с изстрел на Васил Панайотов, който обаче не бе достатъчно силен, за да изненада Благой Макенджиев.

В 12-ата минута гостите бяха много близо до попадение. Родриго Вилела центрира от лявото крило, като Родриго стреля с глава, но стража на Монтана реагира отлично и спаси. Секунди по-късно варненци създадоха поредно положение пред Макенджиев след разбъркване в наказателното поле, но до гол така и не се стигна.

Седем минути по-късно Монтана можеше да поведе. Тони Тасев получи право да изпълни фаул пред наказателното поле на гостите. Той стреля много силно, като топката кацна на горната греда и излезе в аут.

В 35-ата минута Черно море създаде поредна опасност пред вратата на Благой Макенджиев. Първо Жозе Гомеш се освободи от опеката на бранител в наказателното поле и стреля, но топката се удари в крак на защитник на Монтана. Тя обаче попадна в Илиан Илиев-младши, който обаче стреля покрай дясната греда.

Второто полувреме започна равностойно, като двата тима опитваха да направят нещо по-интересно пред вратата на съперника, но играта бе доста накъсана и положенията липсваха.

В 58-ата минута гостите направиха много добро двойно подаване, след което Цветомир Панов се оказа в наказателното поле. Той подаде около точката за изпълнение на дузпата, където Вилела опита да засече топката, но много неточно и тя излезе в аут.

Монтана поведе в срещата в 66-ата минута. След центриране от корнер Владимир Айтов опита да играе с топката на близката греда, но не успя и това изненада Благой Макенджиев. Стражът все пак изби, но точно на крака на Реян Сенхаджи, който от близко разстояние се разписа за 1:0.

Десет минути по-късно Черно море стигна до изравнителен гол. След центриране в наказателното поле защитник на Монтана изчисти с глава, но топката попадна на крака на Васил Панайотов, който стреля, но точно в тялото на бранител на съперника. Въпреки това кълбото се озова в Жозе Гомеш, който със силен удар не остави шансове на Благой Макенджиев.

В 83-ата минута гостите можеха да направят пълен обрат в срещата. След центриране в наказателното поле от корнер Даниел Димов отклони с глава към Исмаил Иса, който стреля от близко разстояние, но точно в тялото на вратаря на Монтана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 варна морето

    3 0 Отговор
    новоизлюпения национал май си пазеше силите ....