Last news in Fakti

20 Март, 2021 20:31 1 525 2

Славиша Стоянович се ядоса: Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам

  • стоянович-
  • левски-
  • отговорност-
  • спекулация-
  • напускане-
  • отричане-
  • славия

"От морална гледна точка поех своята отговорност", заяви треньорът на Левски

Славиша Стоянович се ядоса: Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е ядосан от информациите, че е подал оставка след отпадането от Славия за Купата на България. Специалистът твърди, че се правят интриги, с което се вреди на тима му. Стоянович говори пред клубната телевизия преди столичното дерби със Славия. Утре от 16:30 часа "сините" и "белите" спорят на "Герена" в среща от 22-ия кръг на efbet Лига.

"Беше много разочароващо за всички да отпаднем от Купата на България - за феновете, за мен специално. Сега обаче трябва да спрем да мислим за това. Приключихме нашето участие за този сезон и трябва да мислим за мача със Славия. Играем с директен конкурент, отбор, който ни изхвърли от Купата. Надявам се да имаме повече мотивация", каза Стоянович.

"Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам. Вярно е, че говорих с футболистите. От морална гледна точка поех своята отговорност. Говорих и с господин Сираков. Това е вярно. Това са тежки моменти, но трябва да ги преодолеем. Не ми се случва за първи път в кариерата. Видяхте колко бързо се направиха интриги", обясни специалистът.

"Ще видим какво ще е времето в неделя. Не очаквам нещо по-различно от мача за Купата. Искам да сме по-мотивирани - агресия, желание, комбинативност. Не трябва да правим наивни грешки, както се случи в предния двубой. Това не можем да го допуснем. Очаквам по-различно отношение от отбора", подчерта той.

"По време на паузата заради националните отбори ще може контузените да се завърнат в игра. Също така футболистите, които са назад с подготовката ще могат да наваксат. По време на паузата ще имаме време да работим и оправим тези неща", каза още Славиша Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    3 1 Отговор
    До кога ще пускаш Мохамед или ти е любовник?
  • 2 Тоа па

    1 0 Отговор
    Продължавай така и феновете ще те изгонят ! Смешник !