Last news in Fakti

1 Април, 2021 18:45 1 385 0

Лапорта е убеден, че Меси ще остане в Барселона

  • меси-
  • оставане-
  • сигурност-
  • отношения-
  • договор-
  • барселона-
  • президент-
  • лапорта

Не се очаква Меси да вземе окончателно решение преди края на сезона

Лапорта е убеден, че Меси ще остане в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Договорът на Лионел Меси изтича след само три месеца, но Жоан Лапорта е все по-уверен в това, че може да го убеди да остане на “Камп Ноу”, съобщава днес “Марка”. Президентът спечели изборите като именно оставането на капитана на тима бе едно от основните му обещания. Двамата поддържат дълготрайна връзка и са в отлични отношения, което е и сред факторите, на които Лапорта ще разчита в преговорите. Другият коз, на който смята да разчита той е обещание за привличането на Ерлинг Холанд в състава на каталунците, което да превърне отново Барса в един от основните претенденти за спечелването на Шампионската лига още от догодина.

Преговори между двете страни все още не са започнали, тъй като президентът искаше да направи преглед на финансовото състояние на тима, но се очаква съвсем скоро да бъде насрочена официална дата за тяхното стартиране. От “Марка” допълват, че не се очаква Меси да вземе окончателно решение преди края на сезона. Аржентинецът е изправен пред една от най-големите дилеми в своята кариера - дали да остане на “Камп Ноу” или да опита ново предизвикателство в последните няколко години като играч.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА