Last news in Fakti

5 Април, 2021 19:57 1 442 0

Ди Мария: Говоря много с Меси и му казвам, че най-важно е щастието му

  • ди мария-
  • меси-
  • щастие-
  • барселона-
  • псж-
  • разговори

"От всичко, което съм виждал в цялата ми кариера, мисля, че Лео е от друга планета", заяви звездата на ПСЖ

Ди Мария: Говоря много с Меси и му казвам, че най-важно е щастието му - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинската звезда на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария заяви, че много би се радвал, ако сънародникът му Лионел Меси реши да облече фланелката на френския клуб през лятото, но добави, че най-важно за "десетката" на Барселона е да се чувства щастлив. Ди Мария каза още, че Меси е "от друга планета", когато става дума за футболни качества.

"От всичко, което съм виждал в цялата ми кариера, мисля, че Лео е от друга планета. Да го имам за съотборник и на клубно ниво би било прекрасно. Но той е в Барселона, има договор. След това ще видим. Говоря много с него и винаги му казвам, че най-важно е щастието му и това на неговото семейство", сподели пред beIN Sports Ди Мария.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА