Last news in Fakti

9 Април, 2021 21:30 1 769 5

ЦСКА 1948 победи Славия с 3:1

  • цска-
  • футбол-
  • славия-
  • първа лига

Въпреки че резултатът бе 0:0 чак до 68-ата минута, в крайна сметка домакините рухнаха и инкасираха три попадения, след като Бастунов, Шопов и Александров пронизаха Вуцов

ЦСКА 1948 победи Славия с 3:1 - 1

ЦСКА 1948 победи Славия с 3:1 като гост в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Въпреки че резултатът бе 0:0 чак до 68-ата минута, в крайна сметка домакините рухнаха и инкасираха три попадения, след като Бастунов, Шопов и Александров пронизаха Вуцов. За „белите“ се разписа Рангелов в продължението на срещата.

В 3-ата минута Митков отправи първия удар в мача с глава след центриране от левия фланг, но неточно.

В осмата минута Серкан Юсеин пусна извеждащ пас в наказателното поле към Денислав Александров, но изстрелът му мина встрани от лявата греда.

60 секунди по-късно Владислав Узунов отвърна с далечен шут по земя, но той бе слаб и Наумов улови.

В 13-ата минута Кирилов получи на границата на пеналтерията от Димитров, финтира бранител и стреля, но противников играч блокира опита му за гол.

В 30-ата минута Минков се извиси над всички и засече с глава след центриране от пряк свободен удар, ала коженото кълбо мина вдясно от вратата.

В 36-ата минута ЦСКА 1948 получи страхотен шанс да открие. Денислав Александров спринтира зад защитата и опита прехвърлящ удар от границите на наказателното поле, след като Вуцов излезе неразчетено напред, но мерникът му изневери.

4 минути след това Русев овладя вляво в пеналтерията и мигновено порърси диагонала, но Вуцов внимаваше и парира. В ответната атака Макрилос изстреля мощна тупалка от около 25 метра, но Наумов бе нащрек и изби.

В 50-ата минута Ивайло Чочев изпълни пряк свободен удар, но Вуцов спаси без никакъв проблем.

10 минути по-късно Радослав Кирилов шутира силно с левия крак, след като топката се размина с всички при корнер и стигна до него, но тя профуча извън очертанията.

В 68-ата минута след разбъркване в наказателното поле Ангел Бастунов се оказа най-съобразителен, овладя подаване от Шопов и светкавично стреля по земя в десния ъгъл на Вуцов, откривайки за гостите.

В 80-ата минута Кирилов направи страхотен рейд по лявото крило, залъгвайки Александров с финт и стреля с левия крак, но в аут. Моменти след това Михаил Александров се озова на стрелкова позиция в наказателното поле, но ударът му бе спасен от Наумов.

В 88-ата минута прекрасна контраатака на "червените" с архитект в лицето на Денислав Александров премина през Русев, който нацели лявата греда, но при добавката Шопов се озова на точното място и покачи на празна врата на 0:2.

Денислав Александров сложи точка на спора в последната минута, след като открадна топката от Гандри, напредна и с ювелирно изпълнение по земя матира Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    12 2 Отговор
    Дебелият Венци ко рече? Има ли тото?

    Коментиран от #5

  • 2 Говедо

    5 1 Отговор
    Вижте головете,най вероятно е игран на точен резултат
  • 3 БРАВО АРМЕЙЦИ

    4 6 Отговор
    БРАВО АРМЕЙЦИ ! ЦСКА СЕ ВЪЗРАЖДА !
  • 4 идва

    3 3 Отговор
    дерби-Белите и синьо/жълто-тите за Б-група...
  • 5 J Y Moineau

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Като падат-има. Като бият няма.