Last news in Fakti

10 Април, 2021 11:56 1 624 2

Росен Кирилов: Целта пред ЦСКА 1948 е влизане в топ 6 на всяка цена

  • кирилов-
  • цска 1948-
  • цел-
  • топ 6-
  • славия-
  • победа

"Всяка точка е важна за нас", заяви наставникът на "червените" след победата с 3:1 над Славия

Росен Кирилов: Целта пред ЦСКА 1948 е влизане в топ 6 на всяка цена - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов заяви след победата над Славия с 3:1, че иска тимът му да бъде в Топ 6 на първенството на всяка цена.

"Искам да благодаря на момчетата. Те успяха да приложат повечето от нашите идеи на терена. Също така излязоха с нагласата, че трябва задължително да победят в този мач. Всяка точка е важна за нас, както и за тях. Радвам се, че успяхме да вземем победата. Ангел Бастунов се справи чудесно, направи много добър мач. Представи се блестящо, както и всички останали момчета - поздравявам ги", сподели наставникът след мача.

"Искам на всяка цена да влезем в Топ 6 и там да изиграем добри мачове срещу лидерите в първенството. Имаме тежки мачове до края. Във всеки двубой ще търсим максимума. Нагласата ни е да търсим победата на всяка цена", добави Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илюминат

    0 0 Отговор
    Черен джип се композира от Дубай за София , цецкооо ! Топ , моп , шест - пет , ще ти се види детска игра ! Толкова грозно да раниш мечка и да я оставиш жива , а после да останеш в гората е много нелеп начин да се самоутрепеш , гадино предателска!!!
  • 2 no name no face no number

    0 0 Отговор
    Да визираният гадно постъпи с теб , но дано се разберете с мир.