10 Април, 2021 09:26 2 474 9

Венци Стефанов: По всяка вероятност ще уволня Тарханов

  • стефанов-
  • тарханов-
  • загуба-
  • уволнение-
  • цска 1948-
  • славия

"Какво подценяване? Ние се борим за оцеляване", заяви ядосаният президент на Славия след загубата от ЦСКА 1948 с 1:3

Венци Стефанов: По всяка вероятност ще уволня Тарханов - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази голямото си разочарование след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948 в елита и заяви, че най-вероятно ще има треньорска смяна и Александър Тараханов ще бъде освободен.

"Какво подценяване? Ние се борим за оцеляване. Не сме се пазили за Купата. Нищо не съм казвал на футболистите. По всяка вероятност ще има смяна на треньора“, коментира лаконично ядосаният бос при напускането си на стадион „Славия“.

След последния съдийски сигнал треньорът Александър Тарханов отказа да говори пред медиите, а вместо него зад микрофона застана асистентът му Мартин Кушев.

"Много неприятна загуба особено в такъв момент, когато точките са много важни. Грешките са си изцяло наши. Направихме доста детински грешки. Като цяло отборът на ЦСКА 1948 особено през първата част по-добре стоеше на терена. През втората част имаше период, в който можеше да решим нещата в наша полза, но не се получи. Скоростта беше главният момент. Закъснявахме да бием футболистите на ЦСКА 1948 в средата на терена и оттам идваха неприятностите. Целият отбор не успя да се справи. Според мен избързвахме в ситуациите, когато трябваше да вземем друго решение. Емил Стоев има проблем с рамото и това е, което мога да кажа. Имаме други хора, които трябва да показват също, че заслужават да играят. Със сигурност повлия мача във вторник върху физическия запас на футболистите. Това е програмата, ние играем мач за мач“, каза помощникът на Тарханов след мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    5 2 Отговор
    Вземи си един американски треньор, да ти е мирна главата! Никога няма изпаднете.
  • 2 ВъГъЗъ

    11 2 Отговор
    Тулуп, май ти ще си следващия уволнен!
  • 3 Дядото

    10 1 Отговор
    Еееех....бай Венци ,одъртя много но си оставаш все същото : дебело ,празноглаво, плешиво, цинично, крадливо и нагло ПРАСЕ , занимаващо се с футбол единствено за да изпереш мангизи и да демонстрираш величието си над съдбите на младите слависти !!! ЖАЛЪК СИ и само с коньовичарски номера няма да станеш по мисллещ !!!
  • 4 А стига

    8 1 Отговор
    С тоя бензинджия,да не ви плаща,няма ден без да му публикувате противната физиономия на тоя утепляк
  • 5 бензинджия

    6 1 Отговор
    Пак са продали мача, не е за сефте. Така печелят и от "спечелилия", и от тотото.
  • 6 продажници

    10 0 Отговор
    Точно на годишнината от основаването на клуба Славия, те взеха- за пореден път- се подиграха с привържениците и уговориха мача. Собственикът на другия отбор има опит в залаганията, нали това му е бизнесът, а бензинджията му дреме ...нали си напълни пак джобовете.
  • 7 подарък

    5 0 Отговор
    Чичо Венци направи "хубав подарък" за годишнината от основаването на Славия на нейните привърженици.
  • 8 благодарим

    4 0 Отговор
    Благодарим ти, чичо Венци за безкористното, честно, спортсменско поведение към нас, привържениците на най-стария столичен клуб в деня на основаването на Славия!
  • 9 заката

    0 0 Отговор
    Я КАЖИ ПРИ ТОДОР ЖИВККОВ БЕШЕ ЛИ БЕНЗИНДЖИЯ