Last news in Fakti

10 Април, 2021 20:29 2 139 1

Лампард: Не се сърдя на Роман Абрамович

  • абрамович-
  • сърдене-
  • уволнение-
  • работа-
  • легенда-
  • лампард-
  • челси

"Никой не иска да загуби работата си, но когато започнеш кариера на мениджър знаеш, че това може да се случи", заяви легендата на Челси

Лампард: Не се сърдя на Роман Абрамович - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Челси Франк Лампард не се сърди на Роман Абрамович, въпреки уволнението си от Челси в края на януари.

"Аз оценявам изключително високо възможността да ръководя Челси. Това беше невероятен период и всички знаят какво чувствам към клуба", коментира Лампард.

"Липсата на фенове бе нещо, с което така и не успях да свикна и те наистина ми липсваха много. Знаех ефекта от тях от времената, в които играех и сега, когато ги нямаше усещането бе наистина неприятно. Затова сега съм крайно щастлив, че те скоро ще се върнат", каза още бившият халф.

"Футболът погълна живота ми. Никой не иска да загуби работата си, но когато започнеш кариера на мениджър знаеш, че това може да се случи. Сега обаче имам много повече време да бъда със семейството си. Напоследък получих някои предложения, които бяха ласкаещи, но не и правилните", добави Лампард.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 седящият бик

    1 0 Отговор
    франки е пич. просто обстоятелствата го принудиха да направи грешна стъпка. трябваше да поработи още на по-ниско ниво и като натрупа опит и знания, тогава да се върне на "стамфорд бридж".
    а, и да ходи на уроците по защита. ;)