Last news in Fakti

12 Април, 2021 22:45 2 203 1

Легенда на Рома и съпругата на треньора на Лацио се възстановяват добре от COVID-19

  • даниеле де роси-
  • гая лукариело-
  • covid-19-
  • възстановяване

Жената на Индзаги и легендата на Рома Де Роси, който в момента е част от щаба на селекционера на Италия Роберто Манчини, бяха приети в болница заради COVID-19

Легенда на Рома и съпругата на треньора на Лацио се възстановяват добре от COVID-19 - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Световният шампион с Италия от Мондиал 2006 Даниеле Де Роси и съпругата на наставника на Лацио Симоне Индзаги - Гая Лукариело, са близо до изписване от болница "Спаланцани". Това обяви директорът на болницата Франческо Вая.

Жената на Индзаги и легендата на Рома Де Роси, който в момента е част от щаба на селекционера на Италия Роберто Манчини, бяха приети в болница заради COVID-19.

Миналата седмица положителна проба за коронавирус даде и самият Симоне Индзаги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Iviviv

    2 1 Отговор
    7 дена с лекарства 1 седмица без лекарства. Просто настинка.