Last news in Fakti

19 Януари, 2013 15:00 1 126 2

Шеридън за ЦСКА: Очакваха, че съм Меси

  • шеридън-
  • цска-
  • меси-
  • килмарнък
Шеридън за ЦСКА: Очакваха, че съм Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на ЦСКА Килиън Шеридън разкри защо не е успял да се наложи в състава на българския гранд. Според ирландеца шефовете на ЦСКА са мислили, че подписват с играч от калибъра на звездата на Барселона и световния футбол Лионел Меси. 

"Когато отидох в ЦСКА, те очакваха много от мен. Викаха ми Меси, но не бяха подписали с Меси. Мисля, че се справих добре, когато играх, но просто не се получи. Знаех футболни фрази на български, но не съм си правил труда да уча езика. На терена бях ясен, но извън него бе малко трудно. Знаех от опит, че понякога е трудно да отидеш в нов тим. Но аз се наслаждавам на живота в Килмарнък", споделя Шеридън за ирландския "Сън".

Нападателят разтрогна с ЦСКА през лятото и сега играе в шотландския Килмарнък. Той пристигна в ЦСКА през 2010 година с реномето на ирландски национал и голяма трансферна бомба, но тотално разочарова с изявите си с червената фланелка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    xaxa dobre im go e kazal.tia v cska iskat s pradnia boia
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.