Last news in Fakti

25 Април, 2021 19:55 4 419 9

Живко Миланов: Момчетата дадоха фланелките, положението на Левски не е добро

  • левски-
  • живко миланов-
  • левски-цска-
  • футбол

Трябва момчетата да вдигнат главите и да доиграят сезона, а през лятото ще видим какво ще става

Живко Миланов: Момчетата дадоха фланелките, положението на Левски не е добро - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Живко Миланов сподели, че тимът му е излязъл без самочувствие и увереност в мача с ЦСКА, който „сините” загубиха с 0:2.

„Мисля, че на отбора му липсваше увереност особено през първото полувреме. Действахме плахо, не искахме да играем с топката, което доведе до това да ни натиснат и да вкарат гол. Най-ниският на терена ни вкара гол с глава, недопустимо е да допуснеш човек пред себе си. Излязохме без самочувствие и увереност за такъв мач. Без агресия и увереност да се сбиеш в такъв мач, трудно може да вземеш такъв мач”, коментира Миланов.

„През втората част бяхме по уверени и агресивни. Има и доста млади момчета, трябва да играят със самочувствие, за да вървят нагоре. Трябва да знаят, че в такива мачове трябва самочувствие. Валери Божинов има мускулен проблем от близо две седмици. Затова бе извън групата. Надявам се, ще направим всичко възможно момчетата да дадат максимума, за да спечелим това седмо място. Имаме хора, които се завръщат. Начо се завръща, днес на Жоро му излезе рамото. Имаме и други играчи, които се завръщат.

„След края на мача момчетата дадоха фланелките, отидох да говоря с феновете. Те искаха да знаят какво е бъдещето на клуба., На никого не му харесва, искаха да знаят какво е бъдещето. Не съм аз човекът, който да каже, има други хора за тази работа. За момента състоянието не е добро. Трябва момчетата да вдигнат главите и да доиграят сезона, а през лятото ще видим какво ще става”, каза още Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    25 5 Отговор
    САМО БОЖКОВ МОЖЕ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА...НА ЛЕВСКИ ИМ Е НУЖЕН ЧОВЕК С ПАРИ И ТО МНОГО ПАРИ...ОСТАНАЛОТО Е А ОКРЪЖНА...

    Коментиран от #6, #9

  • 2 Баце

    8 9 Отговор
    Както лупи оправи ЦСКА така и Божков оправи Левски.
  • 3 3.14К

    14 0 Отговор
    Какъв интелект, каква мисъл! Представяте ли си как мотивира футболистите, а на преводачите:тежко им.
  • 4 Гледам заглавия

    10 4 Отговор
    " ЦСКА" разпиля Левски!!????🤔???? Не съм на фен на двата клуба!! НО под разпиляване разбирам 7:1; 7:2 ; или 5: 0 с четири гола Христо Стойчков навремето!!! Лично аз очаквах там някъде да е резултата! А и вижте съставите ..., вижте и на Лудогорец ... ей затова нямаме набионален отбор!!!! На тоя мач играха 5 юноши на Левски барабар с Йомов, така че поздрави за победата на ЦСКА по-добри бяха, но ще си позволя да кажа и едно браво на младите момчета от Левски! А колкото до " пожалиха" що не пожалиха Монтана!!??? Като не можеш пожалваш, а сега беше момента да си го върнат за 7- те парцала!!!!
  • 5 Левскар

    17 0 Отговор
    Пак ни биха,радвам се,че ни се размина само с толкова.
  • 6 Другия с коня

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "РЪМПЕЗИ":

    Божков даде фира..Предложи някой друг!!!Бъди Смел!
  • 7 Имаме тъпия Наско

    10 0 Отговор
    и семейство Михайлови. Защо Живко не ходи да се докаже като тренер и тогава да води Левски? Защо бяха привлечени тези съмнителни футболисти и колко пари се ппохарчиха? И т. н.

    Коментиран от #8

  • 8 Така е

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Имаме тъпия Наско":

    И на какво научи защитата? Три мача едни и същи грешки при контраатаки
  • 9 Subaru WRX

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "РЪМПЕЗИ":

    Божков първо ги извади от тинята, после им подари акциите, а некадърниците и едно "благодаря" не казаха. Бандитът (най-големият фен!) да помага, има пълни еврочекмеджета.