Last news in Fakti

25 Април, 2021 20:30 2 480 2

Най-ниският на терена вкара гол с глава на Левски! (ВИДЕО)

  • жул кейта-
  • цска-
  • футбол-
  • левски-
  • левски-цска

ЦСКА спечели Вечното дерби с 2:0

Най-ниският на терена вкара гол с глава на Левски! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Само 13 минути бяха необходими, за да падне гол в дербито Левски - ЦСКА, но начинът, по който "червените" успяха да поведат в резултата, бе изключително любопитен, и то без да бъде създаден реален сериозен натиск срещу защитата на съперника. След спокойни първи десетина минути в срещата на стадион "Васил Левски" възпитаниците на Любослав Пенев организираха добро нападение по левия фланг. Именно оттам идваха и най-сериозните опасности за Левски, след като Ивайло Найденов не получаваше никаква помощ срещу бързите играчи на символичните гости.

В 13-ата Енрике увлече трима играчи на Левски в близост до тъчлинията и аута, като успя да мушне топката между тях за Варела. Плеймейкърът беше оставен абсолютно сам и центрира перфектно топката в наказателното поле. Там най-ниският играч на терена Жул Кейта се внедри между Георги Александров и Фейсал Рерас, за да разпечата вратата на Микулич за 1:0. Рерас изглежда следеше внимателно действието на Кейта, но в последния момент го изпусна.

В същото време и двамата играчи на Левски са с почти 20 сантиметра по-високи от фланговия ас на ЦСКА, който е най-ниският играч на терена - 168 сантиметра.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черно Море

    26 2 Отговор
    Не ревете Левскари-Бойко добре ви оправи-както оправи България! Айде,в "Б"група да ви дойде акъла!
  • 2 БИБИТКО е ВИНОВЕН !

    12 2 Отговор
    Закопа отбора ни ВЕКОВЕН !