Last news in Fakti

26 Април, 2021 08:51 5 547 5

Български екшън: Феновете биха футболисти и ритаха съдия по задните части

  • беласица-
  • бой-
  • фенове-
  • футбол-
  • балкан

Незапомнен от много години екшън се разигра след края на двубоя с между Беласица и Балкан, който приключи наравно 3:3

Български екшън: Феновете биха футболисти и ритаха съдия по задните части - 1

Феновете загробиха Беласица с побой над противникови футболисти и ритник срещу съдия. Незапомненият от много години екшън се разигра след края на двубоя с Балкан, който приключи наравно 3:3, пише struma.bg. Неколцина елементи от агитката пресрещнаха играчите на гостуващия тим, откъдето впоследствие се оплакаха, че един от потърпевшите е със счупен нос. Друг привърженик, под прикритието на маска на лицето, нахлу на игрището и изрита в задните части страничния рефер. Топката сега е в полето на главния арбитър Иво Андреев и секретаря на областната централа Атанас Петкашев, който беше делегат на срещата. От обективността на техните доклади ще зависят на санкциите срещу комитите, но независимо от размера на наказаниието, заради фенските изстъпления бяло-червените на практика ще продължат заточението си в аматьорския футбол поне за още един сезон. За по-дребни провинения в хода на кампанията „Гранит“ изгърмя с 6 мача без домакинство, а „Кюстендил“ с отнемане на 3 т. от актива.

“Не оправдавам случилото се. Разочарован съм и се надявам подобни грозни сцени да не повтарят повече. От 40 години съм във футбола и за първи път съм свидетел на такова нещо. Вероятно ще има тежки наказания, но нека да се види откъде тръгна всичко. В тази връзка ние ще подадем жалба срещу бдителността на съдиите на мача и ще кажа защо. В техните задължения е да санкционират всички неправомерни действия на футболистите, случващи се на терена. Провокацията дойде от играч на „Балкан“ /б.а. Здравко Атанасов/, който показа среден пръст на публиката. Ако въпросният състезател беше санкциониран своевременно, предупреден или изгонен, последващите ексцесии нямаше да се случат. Ще прикрепим към жалбата видеоматериал от конкретната ситуация. Клубът е виновна страна в случая, но аз съм длъжен да го защитя не за друго, а защото нещата тръгнаха от другаде и това трябва да бъде изяснено”, коментира управителят на ОФК “Беласица” Иван Златински.

До зрелищния хикс се стигна след изравнителния гол на Кристиян Ковачев с пета в 88-та мин., когато гостите бяха с човек по-малко след изгонването на Йордан Апостолов в 70-та мин. Домакините пропиляха аванс от два гола след почивката и това допълнително изнерви обстановката. Началото не предполагаше подобен печален край за “Бела”. В 31-та мин. Аспарух Смилков с мощен шут с левия крак порази мрежата на санданчанина Костадин Котев. След само 4 минути съперниците се върнаха в мача с попадението с глава на Емил Колев, но в 47-та мин. Стивън Кирилов и в 51-та мин. Атанас Карачоров отново увеличиха разликата, преди Колев да намали изоставането в 55-та мин. и късния гол на Ковачев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чети преди публикуване

    4 5 Отговор
    иво не имитирай мара правописните грешки са запазена нейна марка ...
  • 2 Behemoth

    9 4 Отговор
    Само така ...футболът е приказка ....за дебили хаххайхах...
  • 3 Курдо Коленков

    10 2 Отговор
    Колкото и да ги биеш, все им е малко.

    Коментиран от #4

  • 4 360

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Курдо Коленков":

    ТОЧНО ОБРАТНОТО Е. У НАС СЪДИЯТА Е НИКОЙ, БИЯТ ГО И ОТ ТОЗИ ДЕН НАТАТЪК ВЕЧЕ СТАВА ПЛАТЕН СЪДИЯ, ЩОТО НЯМА ДА РАБОТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ДА ГО БИЯТ.
  • 5 Ицо

    3 1 Отговор
    Така се "възпитават" децата от ранна детска възраст. Вчера присъствах на официален мач между деца на 10-11 години. Играчите от единия отбор нямаха никакъв респект от съдията, играха грубо и се държаха арогантно. От трибуните се чуваха подвиквания "сритай го" и други подобни. Родителите и треньора постоянно претендираха и викаха по съдията, а децата му се отговаряха и ръкомахаха срещу неговите отсъждания. Какви футболисти ще станат след 10 години сами преценете.