Last news in Fakti

22 Януари, 2013 16:30 905 0

Фърги остана в Англия, договаря Заха

  • фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • кристъл палас-
  • трансфер
Фърги остана в Англия, договаря Заха - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас ще водят допълнителни разговори за трансфера на Вилфрид Заха в следващите 24 часа, предаде БГНЕС. Сър Алекс Фъргюсън дори остана на Острова, въпреки че Юнайтед заминаха за кратък тренировъчен лагер в Катар.

"BBC" съобщава, че Манчестър Юнайтед са готови да платят 12 милиона паунда за крилото и ще дадат английския национал под наем на Палас до края на сезона. Двата клуба обаче продължават да не коментират сделката за Заха, който бе обявен за най-големия талант от школата на лондончани след Йън Райт.

Крилото, който има 15 гола в 124 мача за "орлите", най-вероятно ще стане обаче играч на Манчестър Юнайтед до края на седмицата. Младият талант е в Кристъл Палас от 12-годишен, като той ще стане поредният юноша на тима, който отива във Висшата лига, след Виктор Моузес и Натаниъл Клайн.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА