Last news in Fakti

23 Януари, 2013 12:05 913 0

Брадфорд изненада Вила и е на финал

  • брадфорд-
  • купа на лигата-
  • астън вила-
  • финал
Брадфорд изненада Вила и е на финал - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Брадфорд Сити загуби реванша с Астън Вила с 1:2, но с общ резултат 4:3 тимът от Лига 2 отстрани елитния си съперник и се класира за финала на Купата на лигата, предаде БГНЕС.

Бирмингамци имаха да наваксват пасив от 1:3 от първия мач, но започнаха добре реванша, повеждайки още в 24-та минута с гол на Бентеке. 10 минути след почивката обаче Брадфорд се върна в мача, благодарение на гол на Джеймс Хенсън. Минута преди края Андреас Вайман вкара второ попадение за Вила, но това бе всичко, до което се добраха, възпитаниците на Пол Ламбърт.

По този начин 10-ят в Лига 2 Брадфорд Сити се класира за финала на Купата на лигата, където ще срещне победителя от другия полуфинал между Суонзи и Челси. "Лебедите" имат преднина от 2:0 от първия мач. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА