Last news in Fakti

5 Май, 2021 17:14 2 532 0

Барселона преподписва с Меси и започва да преследва сериозно Неймар

  • меси-
  • оставане-
  • договор-
  • барселона-
  • неймар-
  • псж

Радостни новини за феновете на каталунците

Барселона преподписва с Меси и започва да преследва сериозно Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси ще поднови своя договор с клуба за още две години, съобщава аржентинското издание на „ESPN“. Меси вече е взел решение относно своето бъдеще. Това означава, че Меси ще остане на „Камп Ноу“ до лятото на 2023 година. Освен това Барселона иска да привлече на всяка цена Неймар през летния трансферен прозорец.

В каталунския клуб са решени отново да съберат Меси и Неймар. "RAC1" вече съобщи, че от Барселона са направили първите ходове, за да се опитат да си върнат Неймар. Твърди се, че Неймар вече е установил контакт с новоизбрания президент на Барселона Жоан Лапорта. Бразилецът не крие, че би искал да се върне на „Камп Ноу“, където игра четири години и постигна огромни успехи.

В полза на Барселона е фактът, че Неймар от месеци отказва да подпише нов договор с ПСЖ. Тези действия от страна на бразилеца значително могат да намалят цената му това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА