Last news in Fakti

24 Януари, 2013 11:55 1 045 0

Времето на Моуриньо в Реал изтича

  • моуриньо-
  • уволнение-
  • президент-
  • рамос-
  • касияс
Времето на Моуриньо в Реал изтича - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Играчите на испанския гранд Реал Мадрид не желаят да тренират под ръководството на своя треньор - Жозе Моуриньо. Това разкри местният вестник "Марка". Според изданието двамата капитани на "белия балет" Икер Касияс и Серхио Рамос са обсъждали възможността за уволнение на Специалния на срещата с борда на директорите, състояла се преди дни. 

Пред президента на клуба двамата играчи ясно са обяснили, че ситуацията в тима е "или Моуриньо, или ние". Във вторник Флорентино Перес и генералният директор Хосе Анхел Санчес имаха среща с двамата капитани, за да разберат мнението на играчите за оформилите се в последните седмици вътрешни конфликти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА