Last news in Fakti

25 Януари, 2013 10:30 937 1

Барса е на полуфинал с Реал Мадрид

  • меси-
  • барселона-
  • малага-
  • реал мадрид-
  • купа на краля
Барса е на полуфинал с Реал Мадрид - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Лионел Меси вкара в 15-ия си пореден мач като титуляр, за да помогне за успеха на Барселона с 2:0 над Малага, с който каталунците си гарантираха полуфинал за Купата на краля срещу големия враг Реал Мадрид, предаде БГНЕС. Барса прекъсна серията от две срещи без победа, за да достигне шести полуфинал в последните седем години на състезанието с общ резултат 6:4 след двата мача. 

При 2:2 мачът отиваше към продължения, но Андрес Иниеста комбинира със Сеск Фабрегас, за да отбележи в 76-ата минута. Меси вкара с глава четвъртия гол за каталунците само четири минути по-късно. Това бе и негово 40-о попадение за сезона.

За трета поредна година Реал и Барса ще се срещнат в турнира за Купата на краля. Мадрид победи Барселона през 2011 година и то на финала, докато Меси и компания отстраниха столичани в четвъртфиналите през миналия сезон и после взеха трофея.

По-рано Атлетико Мадрид елиминира Бетис с общ резултат 3:1 и се класира за другия полуфинал, където ще срещне Севиля.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    0 0 Отговор
    някой да направи статистика колко гола има джуджето с глава