Last news in Fakti

27 Януари, 2013 18:31 734 0

Болония и Рома си спретнаха голово шоу

  • рома-
  • болоня
Болония и Рома си спретнаха голово шоу - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборите на Болоня и Рома направиха зрелищно голово шоу и завършиха 3:3 в първия мач за деня от 22-ия кръг на италианската Серия "А".

Двубоят бе наситен с редица интригуващи моменти и обрати, като в крайна сметка равенството е като че ли и най-справедливият изход от мача.

Рома поведе с гол на Алесандро Флоренци в деветата минута, но Алберто Джилардино изравни в 17-ата минута.

"Вълците" отново взеха преднина минута по-късно след точно попадение на Пабло Освалдо, а Маноло Габиадини изравни в 26-ата.

След почивката двата отбора си размениха по още един гол за крайното 3:3. Кристиан Паскуато даде преднина на Болоня в 54-ата минута, а Рома се добра до точката след гол на Панайотис Тацидис в 74-ата минута.

Равенството не промени нищо съществено в класирането на двата отбора. Рома е на седмо място с 34 точки, а Болоня е 14-и с 22 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА