Last news in Fakti

29 Януари, 2013 21:00 1 233 2

Наско Сираков пак охули Левски

  • сираков-
  • левски-
  • хули-
  • играчи-
  • аарау
Наско Сираков пак охули Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков за пореден път се нахвърли върху "сините" от Герена. Той го направи отново от социалната платформа "Фейсбук". Бившият нападател на Левски е разочарован от трансферната политика на "сините" и дава за пример загубата с 0:2 от играещия във Втора дивизия на Швейцария Аарау в първата зимна контрола. 

Ето какво пише Сираков в профила си във Фейсбук: "От много време не съм питал!! Но сега имам въпрос.След като цяла есен скаутското звено на ЛЕВСКИ пропътува ИНКОГНИТО цяла ЕВРОПА,защо се купиха 4 футболисти от отбори в България ,които се борят само да не изпаднат?Колко пари струва това ск...аутско звено и дали си струва??? И с умиление прочетох интервю на треньора на Левски,че вчера сме загубили заради умора от тежки тренировки.Явно другите отбори не тренират, а се пазят за контролите с Левски!!!! Вземете мерки момчета ,че за нов стадион се иска и ОТБОР да имаш,иначе ще ви гледат там само родните ви!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боримиров

    0 0 Отговор
    Прав си, Насе!!Взимай властта в ръцете си най-после и направи отбора ВЕЛИК, така че да треперят всички от ЛЕВСКИ!!!
  • 2 муспи

    0 0 Отговор
    За какъв Левски може да се говори, докато този мустакат шкембелия е назначен от още живите комунисти да руши Левски.