Last news in Fakti

29 Май, 2021 09:32 2 178 11

Ростов откупи Али Соу от ЦСКА

  • соу-
  • ростов-
  • сорентино-
  • откупуване-
  • права-
  • наем-
  • цска

Това разкри агентът на нападателя - Луиджи Сорентино

Ростов откупи Али Соу от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Али Соу Луиджи Сорентино потвърди, че Ростов е откупил правата на гамбийския нападател. Голмайсторът на ЦСКА премина под наем в Ростов през зимния трансферен прозорец с опция за откупуване, която бе активирана.

"Ростов откупи правата на Али Соу. Той ще продължи да играе в клуба“, категоричен бе Сорентино пред руското издание Sport24. През пролетния дял от сезона 26-годишният таран изигра 11 мача в руския шампионат за водения от Валерий Карпин тим, като реализира 3 попадения.

След като сделката е факт, в касата на „армейците“ ще влязат още три милиона евро (около 6 милиона лева). ЦСКА получи 500 хиляди евро още при преотстъпването на звездата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    6 17 Отговор
    Колкото и пари да изкарат червените, идва син халифат!!! Диксън носи милионите и да му мислят другите!!!

    Коментиран от #2, #4, #9

  • 2 no name

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "1914":

    Нещо с този Диксън ми се струеа съмнителна работа

    Коментиран от #8

  • 3 .......

    3 6 Отговор
    СЕГА СПРЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ НОВИНИ ЗА НЕГО И ПСЕВДО МИС ЛОВЕЧ ,да са живи и здрави
  • 4 Бай Стою касапина

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "1914":

    Пич, първо се слага олиото в тигана, а после рибата. И олиото трябва хубаво да е загряло. Така че да изчакаме необходимата температура и тогава да говорим. И дано Левски се оправи и се върне там където му е мястото.

    Коментиран от #5

  • 5 СПЕЦПИДARAZ

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Стою касапина":

    За съжаление това с оправянето на Левски едва ли ще се случи . Няма начин български клуб да бъде дълготрайно рентабилен и да носи печалби , а който и да дойде го чака пасив от 40-50 милиона лева , които никога няма да си върне . Единственият вариант е тире , сбогом на историята, всичко на ново и след десетина години може и да има читав отбор , който може и да се справя с 1-2 милиона безвъзмездни дотации от някой богаташ . Единственното , което може да интересува някой инвеститор , това е стадиона и пране на пари

    Коментиран от #6

  • 6 Бай Стою касапина

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "СПЕЦПИДARAZ":

    Да се надяваме, че написаното от теб ще бъде прочетено от оня дето повтаря едни и същи тъпизми и денем и нощем.

    Коментиран от #11

  • 7 Сандо

    2 0 Отговор
    Браво на ЦСКА и на мениджърите,с които работи.Това трябва да е за пример на другите футболни функционери.Да работят със сериозни агенти,много внимателно да подбират,да не вземат на кило.И да не са алчни за дребни комисионни.А колкото до Левски - дано и на тяхната улица изгрее слънце.Искаме да гледаме хубав български футбол - да,ама това няма как да стане мизерни бюджети и собственици - тарикати.
  • 8 ДРР

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "no name":

    Само от този трансфер, ЦСКА има доста повече средства от Диксън и трябва задължително да привлече Гаюс Макоута от Брага. Няма нужда от климатизация, тъй като игра в България и най-вече е перфектен, както и като дефанзивен халф така и като офанзивен халф, който може да атакува отлично. ЦСКА има нужда от остри и много класни играчи.
  • 9 weso

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "1914":

    Пак ще имате пари за дрога
  • 10 1914

    1 0 Отговор
    Привърженик съм на Левски . И трябва да се признае , че ЦСКА се оправят по -добре на трансферният пазар . Като се изключи престоя на Ст. Стоилов , в Левски все куци коне . Друг е въпроса дали е добре в един отбор като Левски или ЦСКА с традиции и ДЮШ , на терена да играят 9 малки негърчета.
  • 11 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Стою касапина":

    Какво ще стане като сложат тире тези пари дето ги дължат кой ще ги плати или ще стане като вашия отбор, който има да взима ще пие студена вода?