Last news in Fakti

30 Май, 2021 10:57 1 328 4

ЦСКА предложи нов договор на Брадли Мазику

  • мазику-
  • удължаване-
  • договор-
  • цска-
  • предложение

Левият бек на "червените" остави силна кампания зад гърба си

ЦСКА предложи нов договор на Брадли Мазику - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА е предложило нов договор на Брадли Мазику. Левият бек на "червените" остави силна кампания зад гърба си. Той има контракт с клуба до лятото на 2022 година, но на "Армията" искат да го удължат още с година, пише "Тема Спорт".

Мазику бе привлечен в ЦСКА преди две години. Той веднага се наложи като несменяем титуляр. През 2019/20 бе на терена в 25 шампионатни срещи, колкото записа и през изминалата кампания в efbet Лига. Той вкара и един гол при гостуването на Ботев (Пловдив) (3:0). Наред с това Брадли бе на терена и в 5 срещи за Купата на България, като със силните си игри имаше основен принос за вдигането на трофея. В Лига Европа той записа 8 двубоя.

Това не остана незабелязано от селекционера на Конго Пол Пат. Специалистът повика Мазику за предстоящия лагер в Турция. Той ще е от 9 до 16 юни, но все още не е ясно какви ще са контролите, които ще бъдат изиграни там. От родното първенство има още двама играчи, които попадат в селекцията. Това са Гаюс Макута от Берое и Мавис Чибота от Лудогорец.

Ръководството на ЦСКА вече реши най-наболелите проблеми и преподписа с играчи, чиито договори изтичаха, но треньорът Любослав Пенев искаше да ги задържи в състава си. Контрактите си удължиха вратарят Димитър Евтимов, младокът Митко Митков и ирландското крило Греъм Кери. Последният пасна идеално в ротацията на Ел Голеадор и със силните си игри успя да си заслужи нов договор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухаа,хаа!

    0 2 Отговор
    След 10 години бял ще бъде само масажиста.
  • 2 Анималс

    2 1 Отговор
    Мазику, завинаги един от нас! Научи ни на твоя език Брадли! Искаме твоя цвят на кожата
  • 3 ММА

    2 0 Отговор
    ЦCКA трябвa зaдължитeлнo дa преподпише с Брадлим но и задължително да привлeчe Гaюc Мaкoутa oт Брaгa. Нямa нуждa oт климaтизaция, тъй кaтo игрa в Бългaрия и нaй-вeчe e пeрфeктeн, кaктo и кaтo дeфaнзивeн хaлф тaкa и кaтo oфaнзивeн хaлф, кoйтo мoжe дa aтaкувa oтличнo. ЦCКA имa нуждa oт ocтри и мнoгo клacни игрaчи.
  • 4 Grifon

    1 0 Отговор
    И аз съм на същото мнение,но това не зависи от нас.Има хора които определят кои да бъдат привлечени и заздравят отбора като отбор. Що се отнася до Конте,то се видя от всички които се занимават и разбират от футбол,че това е един класен играч съобразно нашето първенство и стандарти