Last news in Fakti

11 Юни, 2021 20:26 2 554 0

Чеферин с ново предупреждение към Ювентус, Реал Мадрид и Барселона

  • чеферин-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • предупреждение-
  • справедливост-
  • уефа-
  • суперлига

"Справедливостта понякога е бавна, но винаги идва", заяви президентът на УЕФА

Чеферин с ново предупреждение към Ювентус, Реал Мадрид и Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново предупреди Ювентус, Реал Мадрид и Барселона, че не са отървали Суперлигата. "Справедливостта понякога е бавна, но винаги идва", заяви Чеферин.

Дисциплинарната комисия официално прекрати дисциплинарното производство срещу клубовете поради съдебни действия, предприети в мадридски съд. А това означава, че тези клубове със сигурност ще могат да участват в Шампионска лига през сезон 2021-2022.

Това обаче може да не ги предпази напълно от последствията от проекта за отцепване. “Не съм влизал в дисциплинарното дело, но според мен това не е окончателно решение. Първо изясняваме правните въпроси и след това продължаваме", добавя Чеферин.

Създаването на Суперлигата има и личен характер, тъй като Чеферин е кръстник на детето на президента на Ювентус Андреа Аниели.

Той сподели още, че е бил разочарован от това, че Аниели го е “излъгал в очите“ за проекта само няколко часа преди стартирането му. Президентът на УЕФА беше попитан дали ще стисне ръката на Аниели. “Това е личен въпрос и не искам да се занимавам с него, но мисля, че той знае", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА