Last news in Fakti

2 Юли, 2021 15:03 3 915 0

Гонзо се разделя с поста си в Локомотив Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • собственост-
  • крушарски-
  • постове-
  • ръководство-
  • промени-
  • гонзо

При "смърфовете" се очакват кардинални промени в ръководството, след смяната на собствеността

Гонзо се разделя с поста си в Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Кардинални промени се очакват в управата на Локомотив Пловдив, информира "Марица" . В управата на клуба ще влезе бизнесмена Здравко Владимиров Иванов, който е собственик на една от големите колекторски фирми. В компанията той е съдружник с литовеца Лауринас Розгис, за когото миналата седмица настоящият мажоритарен собственик на клуба Христо Крушарски обяви, че ще е финансов директор.

Очаква се промените да се официализират на предстоящото общо събрание на акционерите, което ще се състои на 15 юли от 13 часа на Лаута. Съветът на директорите ще бъде намален от петима на трима членове, а местата си ще загубят спортният директор Георги Иванов, треньорът на женския тим на Локомотив Ангел Славов и директорът на волейболния клуб Георги Узунов. В новата управа ще останат само Христо Крушарски, Здравко Иванов и Радко Врагов, който е и настоящ член.

Акционерното дружество ще бъде представлявано едновременно от двама изпълнителни директори, които ще бъдат избрани допълнително.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА