Last news in Fakti

14 Февруари, 2013 00:25 804 1

Гришо се разправи с Давиденко в Ротердам

  • григор димитров-
  • давиденко-
  • ротердам
Гришо се разправи с Давиденко в Ротердам - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-добрият български тенисист, Григор Димитров, победи бившия №3 в света Николай Давиденко със 7:5, 6:3 и се класира на 1/4-финал на турнира в Ротердам.

Следващият съперник на българина ще бъде определен след изиграването на мача между партньора му на двойки Маркос Багдатис и французина Ришар Гаске, който ще се изиграе в четвъртък. По програма четвъртфиналът на Григор ще се проведе в петък.

Двубоят в Ротердам беше първи мач между Грегор и 31-годишният Давиденко, който се намира под номер 37 в световната ранглиста.

"Беше труден мач срещу един много опитен съперник. Доволен съм, че продължавам напред. Атмосферата в Ротердам е невероятна", коментира първата ни ракета секунди след двубоя.

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    давиденко трябва да е бил 60 градуса температура