Last news in Fakti

16 Февруари, 2013 13:02 746 0

Илиан Илиев: Искам да играем на сигурно и назад, да не грешим

  • илиан илиев-
  • левски-
  • лагер-
  • контрола
Илиан Илиев: Искам да играем на сигурно и назад, да не грешим - 1
Снимка: БГНЕС

Сините ще изиграят в неделя последната си контролна среща от зимната подготовка на лагера в Кипър. Двубоят ще бъде срещу руския Ростов и ще се играе от 16:00 часа на един от терените на "Алфа Спор Център" до Ларнака.

"Срещу Ростов искаме да видим това, което винаги сме искали - да играем повече с топката и да създаваме ситуация, да играем на сигурно и назад, да не грешим", коментира треньорът Илиан Илиев.

"Имаме някои идеи за това как ще изглежда защитата ни за първия официален мач. Не съм съгласен с коментарите, че в неделя ще покажем титулярния състав. Тези, които ще играят срещу Ростов не е гаранция, че ще започнат и срещу Черноморец", допълни той.

Португалецът  Жоао Силва, няма да вземе участие в срещата, заради мозъчното сътресение, което получи при вчерашното равенство 1:1 срещу арменския Импулс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА