Last news in Fakti

16 Юли, 2021 16:45 2 506 2

Обидите от Перес продължават: Фиго е гадно коп*ле, Гути е овца!

  • перес-
  • гути-
  • фиго-
  • записи-
  • обиди-
  • реал мадрид-
  • президент

Скандалните записи на президента на Реал Мадрид продължават да излизат

Обидите от Перес продължават: Фиго е гадно коп*ле, Гути е овца! - 1
Снимка: БГНЕС

Нова доза от изключително скандалните изказвания на Флорентино Перес бе публикувана от вестник “Ел Конфидентиал” днес. Този път президентът на Реал Мадрид напада много остро един от първите привлечени “галактико” Луиш Фиго, който през лятото на 2000-ата година замени Барселона с “лос бланкос” и се превърна в една от най-критикуваните към онзи момент в световни футбол. Испанското издание пояснява, че записа с изказването на Перес е от септември 2006-а година, когато той вече е напуснал в посока Интер.

“Фиго е човекът, който прее*а съблекалнята. Той е едно ко*еле, точно като Раул. Тези двамата бяха гнилите ябълки - Раул и Фиго,” обяснява Перес

Веднага след това следва доста крайно изказване и по адрес на друга емблематична фигура - Гути, който е определен като идиот. “Той е овца, най-лошият си враг. Нека го наемат “Кадена Сер” (радио), ако искат да наемат един идиот. Той е идиот. И “Каде Коуп” също, ще оставя да виси, но няма да го пусна,” обяснява Перес по повод бившия полузащитник на Реал.

В предните дни бяха разпространени изключително остри и обидни коментари по повод Раул, Икер Касийяс, Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЛОРЕНТИНО ПЕРЕС

    6 1 Отговор
    ЕЛА В БЪЛГАРИЯ ТУКА ИМА МНОГО ХОРА ЗА „ХРАНЕНЕ” И ПОДИГРАВКА ОКОЛО СЕДЕМ МОЛИОНА ИЗБИКОЛЦИ😀
  • 2 Бойко шкафа

    6 0 Отговор
    Тоя го помня още като бях дете,и тогава така си говореше...