Last news in Fakti

17 Юли, 2021 05:15 2 294 1

Мбапе и Реал Мадрид не искат да бързат с евентуален трансфер

  • псж-
  • договор-
  • желание-
  • реал мадрид-
  • мбапе-
  • изчакване

Желанието на Мбапе е да играе при "белите" и вероятно няма да преподпише с ПСЖ

Мбапе и Реал Мадрид не искат да бързат с евентуален трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен прави всичко възможно, за да задържи Килиан Мбапе в състава си, но френцузинът продължава да се дърпа и да отклонява предложенията на клуба за нов договор. В следващите две седмици ситуацията около младата звезда ще бъде до голяма степен изяснена: дали ще остане в ПСЖ, или ще продължи в Реал Мадрид. След този период ще бъде много трудно ситуацията да бъде променена.

Въпреки всичко, Реал Мадрид няма да влиза във война с Пари Сен Жермен, тъй като Флорентино Перес иска да запази добрите си отношения с катарските собственици на парижкия клуб. Желанието на Мбапе е да играе в Реал Мадрид и вероятно няма да преподпише с ПСЖ. Ако все пак, той не направи трансфер на „Сантаго Бернабеу“ през това лято, „белите“ ще изчакат до 1 януари, когато на Мбапе ще остават шест месеца до края на договора, за да водят преговори директно с нападателя и евентуално да подпишат предварителен контракт.

Килиан Мбапе бе готов да преподпише с ПСЖ, но отказа на клуба да добави специална клауза „Реал Мадрид“, която да позволи на младока да премине в „кралския“ клуб, промени решението му и сега той и Реал Мадрид търпеливо изчакват какво ще решат парижани. Все пак има и шанс, Мбапе да остане, ако получи предложение за заплата, равна на тази на Неймар.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий

    3 0 Отговор
    Защо да бързат човека идва в село Подуяне