Last news in Fakti

16 Юли, 2021 17:59 1 454 0

Роналдо потвърдил, че остава в Ювентус

  • роналдо-
  • потвърждение-
  • оставане-
  • ювентус-
  • оферти-
  • алегри

Ювентус все още не е получавал официални оферти за 36-годишния ветеран

Роналдо потвърдил, че остава в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо е потвърдил на Ювентус, че остава в клуба, твърди авторитетното италианско издание “Гадзета дело Спорт”. Договорът на Роналдо с торинци изтича през юни 2022 година и след края на сезон 2020/21 не изглеждаше невъзможно той да смени отбора. Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед имаха интерес към голаджията, според медиите, но по всичко личи, че ибериецът ще остане на “Алианц Стейдиъм”, като годишната заплата от 31 милиона евро на Кристиано е възпиращ фактор за кандидат-купувачите.

Ювентус все още не е получавал официални оферти за 36-годишния ветеран, а самият футболист вече е информирал ръководството на “бианконерите”, че ще се включи в предсезонната подготовка на тима на 25 юли. В момента Роналдо е във ваканция, а Макс Алегри преди броени дни започна втория си период като старши треньор на Ювентус.

Изданието посочва още, че мениджърът на Кристиано Жорже Мендес се опитва да натисне ръководството на Юве за продължаване на контракта на Роналдо с още една година, но това все още не е било обсъждано. Възможно е дискусиите да започнат, когато президентът на Ювентус Андреа Аниели се върне от своята ваканция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА