Last news in Fakti

17 Юли, 2021 19:28 2 462 0

Реал Мадрид предложи още един играч на Манчестър Юнайтед

  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • предложение-
  • винисиус жуниор

Мадридчани искат да разкарат Винисиус Жуниор

Реал Мадрид предложи още един играч на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

От Реал Мадрид се предложили още един играч на Манчестър Юнайтед, докато двата клуба преговарят за трансфера на Рафаел Варан. Според "Мирър" става дума за нападателя Винисиус Жуниор. Президентът на "белите" Флорентино Перес е готов да се раздели с 21-годишния бразилец, тъй като иска да събере средства за осъществяването на голямата си цел – звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Източникът твърди, че от "Сантиаго Бернабеу" са поставили цена от 80 милиона евро (68,5 милиона паунда) за Винисиус. Манчестър Юнайтед по принцип има интерес, но не и на тази цена, добавя "Мирър". Поради тази причина не е изключен варианта и с наем на бразилеца.

Трансферът на Варан в Юнайтед пък е въпрос на дни, след като французинът вече се разбра с "червените дяволи" за личните си условия. Двата клуба все още преговарят за цената, но се очаква да си стиснат ръцете за сделка от порядъка на 50 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА