Last news in Fakti

22 Юли, 2021 18:31 1 694 2

Вратар се сбогува емоционално с Локомотив Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • сбогуване-
  • луков-
  • вратар-
  • ал тай

"Не просто отбор, а семейство", написа Мартин Луков в социалните мрежи

Вратар се сбогува емоционално с Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Доскорошния страж на Локомотив Пловдив Мартин Луков пусна емоционална публикация във Facebook преди днешния мач на „смърфовете“ срещу Словачко в Лигата на конференциите.

Ето какво написа вратарят, който премина в арабския Ал Тай:

„Успех на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ днес, отборът, който ми даде толкова много за последните три години. Емоциите, които преживяхме бяха наистина неописуеми с думи... Голямо благодаря за всичко на ръководството, треньорите, съотборниците ми и на уникалните фенове, които бяха ВИНАГИ С НАС в добро и лошо... Днес е голям ден, отново ЛОКОМОТИВ играе в Европа. Подкрепете момчетата,а те ще ви се отблагодарят със сърцата игра и надяваме се всички на една страхотна победа! НЕ ПРОСТО ОТБОР...... СЕМЕЙСТВО!

САМО ЛОКО АЛЕ, С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, АЗ ОБИЧАМ ТЕ!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    1 0 Отговор
    здравко бок--к такъв да беше дал малко пари а не да изпращаш и последния играч на локоматив.не те е срам. или предпочиташ само да се снимаш с отбора с фланелки с лика на боко тиквата крадеца.
  • 2 МДА

    0 0 Отговор
    кмета простия ЗИКУ. ГЪРБАВИТЕ СА ГНУСОВЕ.