Last news in Fakti

23 Юли, 2021 18:29 1 947 0

Стивън Джерард: Никога не бих поел Евертън

  • джерард-
  • евертън-
  • бенитес-
  • шок-
  • слухове-
  • ливърпул-
  • легенда

"Бях шокиран от това, че моето име се свързваше с този пост", призна легендата на Ливърпул

Стивън Джерард: Никога не бих поел Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард заяви, че е бил шокиран, когато е прочел информациите, че е вариант за наставник на Евертън. Легендата на Ливърпул сподели, че никога не би водил "карамелите", които са кръвния враг на "мърсисайдци".

Джерард също така коментира и назначаването на бившия му треньор Рафаел Бенитес начело на Евертън.

"Рафа не е роден в града, не живял изцяло и само за “червената” идея, не е играл 20 години срещу Евертън. Така че мисля, че това е много различна ситуация от моята. Не съм изненадан, че той иска да се върне в голям клуб от Висшата лига и да има възможност да се изправя срещу най-добрите отбори в първенството. Като цяло не бях шокиран от назначаването му. Бях обаче шокиран от това, че моето име се свързваше с този пост. Не знам от къде е тръгнало и дали е само спекулация или е имало някаква истина, не съм сигурен. Колкото се отнася до мен, да ръководя Евертън никога няма да е вариант", каза Стиви Джи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА