Last news in Fakti

22 Февруари, 2013 11:31 563 0

Прогнозата на Факти.бг за 22.02.13

  • прогнозата-
  • факти.бг-
  • 22.02.13-
  • атлетик билбао-
  • реал сосиедад

Реал Сосиедад няма да загуби в "баското дерби" с Атлетик (Б)

Прогнозата на Факти.бг за 22.02.13 - 1
Снимка: Фернандо Йоренте, ЕПА/БГНЕС

В първи мач от 25-я кръг на испанската Примера дивизион , един срещу друг на " Естадио Сан Мамес " , излизат тимовете на Атлетик Билбао и Реал Сосиедад . 

Това е "баското дерби" и без съмнение не е лесно за прогнозиране.

Преди началото на кръга " лъвовете " заемат 14-то място с актив от 26 точки , спечелени след 7/5/12 , като са на 6 точки от зоната на изпадащите , но и на цели 16 точки от " зона Европа " и 6-то място , заемано от кръвния съперник Реал Сосиедад . 

Проблеми с контузии имат Икер Муниаин , Иниго Перес , Иниго Руис и Екиса , а пък голмайстора на " лъвовете " за този сезон Адурис изглежда започва да излиза от форма като няма вкаран гол от близо 2 месеца и си остава с 12 попадения за 23 мача . 

Както вече споменахме Реал (С) заема 6-то място с актив от 37 точки и поне за сега правят стабилни крачки към влизане в евротурнирите . За 11 мача далеч от дома те показват представяне 3/5/5 , но пък формата в последните им 6 мача е доста добра - 3/2/1 , което ги нарежда сред лидерите в класирането по този показател.

За последните 15 мача във всички турнир Реал Сосиедад загуби едва веднъж и то с 4:3 от Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу " и победи при визите отборите на Малага и Валенсия , а впоследствие наказа и лидера Барселона.

Първата среща между двата отбора завърши при успех на Реал Сосиедад с 2:0. 

Ние от екипа на Факти.бг смятаме, че Сосиедад отново няма да се даде без бой и ще достигне минимум до точката в мача. Различните букмейкъри предлагат ставки от 1,70 и нагоре за двойния знак - 2Х и Ви съветваме ако сте решили да залагате в този по-постен откъм футбол ден, то атакувайте именно дербито на "баските".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА