Last news in Fakti

3 Август, 2021 05:16 1 957 1

Манчестър Сити иска съдействие от Джак Грийлиш

  • грийлиш-
  • трансфер-
  • оферта-
  • помощ-
  • молба-
  • астън вила-
  • манчестър сити

"Гражданите" искат от капитана на Астън Вила да подаде официално молба за трансфер

Манчестър Сити иска съдействие от Джак Грийлиш - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш сам трябва да помогне за своя евентуален трансфер в Манчестър Сити. Поне такива са очакванията на ръководството на "гражданите", което в петък отправи оферта в размер на 100 милиона паунда за английския национал. Днес халфът трябва да се срещне с шефовете на бирмингамския клуб. Според "Мирър" Грийлиш ще говори с мениджъра Дийн Смит и с един от собствениците - Насеф Савирис. Капитанът на Вила ще изрази желанието си да бъде продаден, а ако се наложи, ще подаде официално и молба за трансфер. Клубът от Бирмингам се опитва да задържи голямата си звезда и дори вече е предложил нов договор на капитана с възнаграждение от 200 000 паунда на седмица.

Паралелно с това Манчестър Сити продължава да работи и по другия мащабен трансфер – привличането на Хари Кейн. На "Етихад" вярват, че с наближаването на края на трансферния прозорец, който затваря на 31 август, президентът на Тотнъм Даниел Леви ще склони да продаде голмайстора си срещу сума от порядъка на 120 милиона паунда. В момента бизнесменът иска 160 милиона лири за английския национал.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде бе

    0 0 Отговор
    За какво му е Сити на Грийлиш? Той има други интереси.