Last news in Fakti

17 Август, 2021 17:27 1 818 2

Световната номер 2 в тениса се разплака на пресконференция (ВИДЕО)

  • осака-
  • плач-
  • въпрос-
  • журналисти-
  • отношения-
  • турнир-
  • тенис

Наоми Осака се разстрои след въпрос на журналист

Световната номер 2 в тениса се разплака на пресконференция (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Номер 2 в световната ранглиста при жените Наоми Осака се разплака на пресконференция. Японката направи това след въпрос за взаимоотношенията ѝ с медиите. Осака често признава, че не обича да комуникира с медии и дори напусна "Ролан Гарос" миналата година, защото не искаше да говори на пресконференции, а организаторите я задължават да го прави. Преди турнира в Синсинати, който започна тази нощ, Осака все пак застана пред журналистите.

"Не обичаш да се занимаваш с нас, особено по този начин, но медиите все пак обслужват много добре някои странични интереси спортистите. Въпросът ми е как успяваш да балансираш нещата?", попита местен репортер.

След въпроса Осака се разплака и спря временно пресконференцията. След няколко минути се върна и все пак отговори.

"Не е моя вина, че някои неща, които пиша в социалните мрежи или казвам генерират голям интерес от страна на медиите. Това сигурно е така, защото съм спечелила две титли от Големия шлем. В миналото съм давала много пресконференции и знам, че това трябва да се случва. Но как да го балансирам? Не знам. Опитвам се да реша проблема", обясни Осака.

Последва въпрос свързан изцяло с тениса, който обаче отново разплака световната номер 2. Все пак тя успя да отговори и на този въпрос, а от медията се извиниха и обясниха, че са искали да говорят изцяло за спорт и не са имали намерение да я разстройват.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Съдията Дред

    3 0 Отговор
    Явно зобта ги разстройва