Last news in Fakti

17 Август, 2021 20:31 1 457 0

Артета иска още поне трима нови в Арсенал

  • артета-
  • селекция-
  • нови-
  • футболисти-
  • подсилване-
  • арсенал

До момента лондончани похарчиха 76 милиона паунда, за да се подсилят с Бен Уайт, Алберт Самби Локонга и Нино Тавареш

Артета иска още поне трима нови в Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета в получил уверение, че клубът може да привлече още три нови попълнения до края на летния трансферен прозорец. До момента лондончани похарчиха 76 милиона паунда, за да се подсилят с Бен Уайт, Алберт Самби Локонга и Нино Тавареш.

Артета обаче иска още един вратар, халф и нападател. Стражът на Шефилд Юнайтед Аарън Рамсдейл трябва да бъде привлечен за конкурент на Бернд Лено. Голямата цел обаче е да бъде взет за постоянно халфът на Реал Мадрид Мартин Йодегор, който през миналия сезон игра под наем на "Емиратс". Преговорите все още продължават, като се предполага, че Арсенал ще плати около 30 милиона паунда за норвежеца. Третото желание е да бъде взет нов нападател, но това ще се случи само ако преди Арсенал се радели с някой измежду Александре Лаказат, Пиер-Емерик Обамеянг или Еди Нкетиа.

Арсенал вече продаде Джо Уилок на Нюкасъл за 25 милиона паунда, а Ектор Белерин и Вилиан вероятно също ще си тръгнат, преди да затвори прозорецът. Гранит Джака вече преподписа и остава в клуба, въпреки че в началото на лятото и той бе спряган като сигурен напускащ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА