3 Септември, 2021 17:45 1 946 3

Атанас Илиев: Това е най-ценният гол в кариерата ми

  • илиев-
  • италия-
  • българия-
  • квалификация-
  • национален отбор-
  • гол

"Чувството е неописуемо, защото за секунди забравяш къде си", заяви голмайсторът за България срещу Италия

Атанас Илиев: Това е най-ценният гол в кариерата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Българските национали кацнаха на родна земя, след като си тръгнаха с точка от Флоренция. Вчера „лъвовете“ завършиха наравно 1:1 срещу европейския шампион Италия. Голът във вратата на „скуадра адзура“ вкара Атанас Илиев, който заяви, че това навярно е най-важното попадение в кариерата му до този момент.

"Лично за мен този гол е много ценен, защото е първи в официален мач и е срещу европейски шампион. Мисля, че това е най-важният гол в кариерата ми до този момент и се радвам, че го вкарах. Не е изобщо лесно да се вкара на Италия. Те много владееха топката и ние трудно създавахме ситуации, но за радост отбелязахме. Ние ситуацията с Киро я коментирахме преди мача, че може да се случи и да съм на точното място. За мой късмет беше точно на левия ми крак и се радвам, че вкарах“, заяви Илиев.

"Чувството е неописуемо, защото за секунди забравяш къде си. С течение на времето емоциите взеха връх и всичко беше супер. С никой не съм се чул и видял от новия клуб. Със сигурност са щастливи от това, което се случи“, продължи той.

"Надявам се да ми даде самочувствие и да се отнасят добре с мен там и да се отнасят добре с мен“, каза още нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕНО

    4 0 Отговор
    Наско , имаш страхотни качества да станеш голям футболист тип голаджия! Бог да те благослови и да играеш в голям футболен клуб !

    Коментиран от #2

  • 2 Няма начин !

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "ВЕНО":

    Ще стане като Божинката.Виде се в пари като млад и се провали по кръчми и брантии.Другият вариянт е като Бербатката,да виси на скамейката и да го ползват за ветропоказател.Футбола ни няма никакъв авторитет.
  • 3 Кандидат Милионер

    0 2 Отговор
    Гола го изработи,който ти Подаде топката на крака бе Наско....Кажи нещо за него ...Кажи Благодаря на Отбора!!!