Last news in Fakti

7 Март, 2013 12:04 1 051 0

Пардю: Анжи е фаворит срещу нас

  • нюкясъл-
  • анжи-
  • лига европа-
  • пардю
Пардю: Анжи е фаворит срещу нас - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю сподели очакванията си преди първия 1/8-финален мач с Анжи от турнира Лига Европа. Двубоят е тази вечер в Москва.

"Много се радваме на руската столица. Москва е фантастичен град. Безусловно, Анжи е фаворитът в тази среща. Но ние ще се постараем да покажем най-доброто си лице. Мисля, че се намираме на такава фаза, в която всеки има шанс да стигне до финала. Разбира се, за тази цел са нужни много усилия", обясни наставникът.
 
"Разучавахме подробно съперника в продължение на три седмици. Много добре си спомням Жирков от мачовете му като играч на Челси. Разбира се момчета като Диара, Вилиан и други са ни добре познати. Също така проследихме и срещите с Ливърпул. Анжи направи два отлични двубоя. Добре сме се запознали с противника. На мнение съм обаче, че сме аутсайдери срещу тях. Не вярвам обаче да изникнат някакви проблеми, имаме опит на международната сцена. Също така разполагаме и с много технични футболисти. Студеното време не е проблем", добави Пардю.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА