Last news in Fakti

9 Септември, 2021 09:15 6 579 4

Херо даде обяснение за скоропостижното напускане на Арда

  • димитър димитров-херо-
  • арда

Димитър Димитров вече е в родния си град поради проблем от изключително личен характер, който касае семейството му.

Херо даде обяснение за скоропостижното напускане на Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национален селекционер и трикратен шампион на България с три различни клуба Димитър Димитров-Херо излезе с официално изявление по повод внезапното си напускане на поста старши треньор на Арда, изпратено до медиите и обществеността чрез БТА.

Димитров вече е в родния си град поради проблем от изключително личен характер, който касае семейството му. Именно поради това той обясни невъзможността си да остане на поста и пожела от първо лице да разкаже нещата, които се случват.

"Скъпи фенове на футбола в град Кърджали и региона, поводът за моето внезапно напускане на Арда е изключително личен. Бях безкрайно приятно изненадан от топлото посрещане от страна на ръководството и феновете на отбора. Наистина ми се наложи да се прибера спешно в Бургас, където имам изключително лични причини. Аз предложих Георги Чиликов да заеме моя пост, защото той е с мен в последните 10 години и е напълно наясно с моята методика на работа. Именно това е моделът, който търсеше Арда.

Още веднъж приемете моите извинения, а на Арда пожелавам безкрайно много успехи на футболните терени", се казва в изявлението на Димитър Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    11 6 Отговор
    Как лъжеш!
  • 2 Пинокио

    22 3 Отговор
    Хаха, господин Херо би собствения си рекорд от два дни. Толкова беше в Ботев и напусна веднага щом разбра, че Цветан Василев е чао и пари вече няма. В Арда също се спира кранчето и Херо-то бързо бързо се изсулва.
  • 3 Азазел

    6 0 Отговор
    Дано да става въпрос за пари, а не за нещо друго.
  • 4 Феса

    1 0 Отговор
    И Чиликов не го искат
    Схемата беше да остане той
    Всичко друго си е вятърна история
    Херо без туй не беше за Арда
    За мен ти си лъжец и никога не си бил качествен треньор