Last news in Fakti

24 Септември, 2021 18:44 1 609 0

Две от звездите, които трябваше да участват на Sofia Open, се отказаха

  • чилич-
  • баутиста агут-
  • отказ-
  • турнир-
  • sofia open

Роберто Баутиста Агут (Испания) и Марин Чилич (Хърватия) няма да играят на турнира в София

Две от звездите, които трябваше да участват на Sofia Open, се отказаха - 1
Снимка: БГНЕС

Двама от най-титулуваните тенисисти, заявили участие в АТР турнира в София, се оттеглиха. Това са шампионът от първото издание през 2016 година Роберто Баутиста Агут (Испания) и Марин Чилич (Хърватия).

За момента водач в схемата трябва да бъде миналогодишният победител в София Яник Синер от Италия, а №2 е Гаел Монфис от Франция. Трети и четвърти би трябвало да са Алекс де Минор от Австралия и Алехандро Давидович Фокина от Испания.

Трима българи ще участват в основната схема с "уайлд кард" от организаторите. Това са Димитър Кузманов, Адриан Андреев и Александър Лазаров.

Жребият за основната схема на Sofia Open 2020 ще бъде теглен на 25 септември (събота) в 15 часа в зала "Арена Армеец", където от 26 септември до 3 октомври ще се проведе шестото издание на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА