Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 10:10 3 031 0

Лоша новина за Лудогорец и националния ни отбор

  • антон недялков-
  • лудогорец-
  • контузия

Неговият глезен пострада по време на гостуването на Мидтиланд в първия кръг от групите на Лига Европа и се очакваше, че ще бъде извън терените около 10 дни

Лоша новина за Лудогорец и националния ни отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Контузията на капитана на Лудогорец Антон Недялков се оказа по-сериозна от очакваното, пише "Мач Телеграф".

Неговият глезен пострада по време на гостуването на Мидтиланд в първия кръг от групите на Лига Европа и се очакваше, че ще бъде извън терените около 10 дни. Прогнозите обаче не се сбъднаха и левият защитник не игра снощи срещу Цървена звезда (0:1), като вместо него на терена се появи новото попълнение Шакил Пинас.

Почти сигурно Недялков е аут от дербито срещу Левски (неделя, 20:15 часа), за да не бъде рискуван. Възможно е той да пропусне и мачовете на националния ни отбор срещу Литва (9 октомври 16:00 часа) и Северна Ирландия (12 октомври 21:45 часа). За въпросните срещи селекционерът повика само още един ляв бек - Димитър Велковски от Серкъл Брюж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА