Last news in Fakti

17 Март, 2013 12:22 1 061 1

Марешки зарязва Локомотив Пловдив

  • марешки-
  • локомотив пловдив-
  • издръжка-
  • избори
Марешки зарязва Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки обяви, че ще остави пловдивския тим след края на сезона. "Ангажиментът ми е до края на шампионата. Ще изпълня това, което съм поел като отговорност и ще издържам отбора до финала на първенството. След това прекратявам взаимоотношения с клуба", заяви в ефира на NOVA варненският бизнесмен. Марешки финансира Локомотив от миналата есен, когато пое пловдивчани след раздялата им с Коко Динев.

Миналата седмица Марешки бе обвинен от бившия шеф на феновете на "смърфовете" Костадин Славов, че искал подкрепа на изборите, за да продължи да налива пари в клуба. "Няма да допусна подобно отношение към мен. И още нещо. Казват, че съм в Локомотив, за да гласуват феновете за мен на изборите. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България", каза още Марешки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кършияка

    0 0 Отговор
    Г-н Магарешки знаех си че ще ни предадеш